Pagina's

zondag 1 december 2013

langzamerhand

Langzamerhand begint mijn bloedspiegel weer normaal te worden na de ellendige medicijnen die ik had gekregen. Geen medicijnen tegen een depressie, maar medicijnen met hormoon-troep tegen vervelende vrouwenkwalen! Tjonge wat een rotspul. Ik werd er depressief van in een behoorlijk ernstige vorm.
Doodeng als je bedenkt dat ik al jaren niet meer depressief ben geweest en in 4 weken tijd veranderde in iemand die het leven niet meer zag zitten.
Inmiddels ben ik gestopt. Radicaal! Aan mijn lijf geen polonaise. Bovendien besef ik dat ik gezegend ben hierin. Ik kan kiezen om met deze medicijnen te stoppen en dan gaan de gevoelens weer weg. Voor veel mensen met deze gevoelens is er geen keuze. Die zitten er in of ze nu willen of niet, en ik garandeer je dat NIEMAND depressief wil zijn.
Helaas ben ik daar dus heel gevoelig voor, en al jaren aan het vechten voor mezelf, en tegen mezelf, dát ook!

Ik ben jullie dankbaar voor je steun en gebed. Voor alle lieve reacties.
Het doet je beseffen dat je familie veel groter is dan je door hebt. Al die broers en zussen met dezelfde Hemelse Vader, het is fantastisch wanneer je daar bij stil staat.

Vandaag is het de eerste adventszondag. Nog 25 nachtjes dan vieren we de geboorte van onze Heer en Heiland. Hij die alles mogelijk maakt tussen die broers en zussen.
wat zijn we met elkaar gezegend!

8 opmerkingen:

 1. Heel fijn om te lezen dat het weer de goede kant op gaat! We blijven voor je bidden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, ben blij voor je! Je beseft dan ook weer dat genieten een gave is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lois, lees altijd graag je blog. Het is zo eerlijk...Maar reageer nooit, dus nu gewoon even de tijd voor genomen. Ik bid dagelijks voor hen die het moeilijk hebben in het leven en daar hoor jij ook bij. Weet dus dat er zusters zijn [ook al kennen we elkaar niet] die biddend om je heen staan. Ik hoop dat we elkaar op deze manier kunnen bemoedigen! Ik heb ook een moeilijk jaar [eigenlijk 2 jaar] achter de rug, het gaat nu wat beter, maar die donkere winter...het mag van mij al zomer worden! Lieve groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankbaar aan alle meebidders..maar vooral dankbaar aan God. Ik weet dat als mijn armen te kort zijn, Hij er wel bij kan. En ook dit keer heeft Hij weer laten merken dat Hij er is.
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Lois,
  Blij te horen dat het weer beter gaat. Toen ik lid werd ven de Christelijke webloggers had ik niet gedacht dat dat zoveel 'lijntjes' zou genereren. Vooral omdat mijn verhlenblogs heel anders zijn. Maar ik voel me bewogen als ik je blog lees en bid dan altijd even voor je,
  lieve groet, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn! Wees zuinig op je bloedsuikerspiegel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kom voor 't eerst op je weblog via chr. webloggers. Heftig, ik heb van dichtbij (dierbare mensen) meegemaakt wat depressie doet en dat 't niet zomaar over is als je maar even een frisse neus gaat halen. Fijn dat 't door te stoppen beter gaat. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn als je een reactie achterlaat, ik ben heel benieuwd naar jullie mening , ervaring en kritiek. het wordt gewaardeerd!!