Pagina's

vrijdag 5 oktober 2012

wie komt er hier eigenlijk allemaal?

Weet je wat niet leuk is? Dat ik heel vaak van alles op dit blog zet en er maar zo weinig respons op krijg. dat is balen. Dan denk ik: wat doe ik fout? Hoe krijg ik lezers? Hoe zorg ik dat mensen die het lezen ook echt even reageren.

Dus lieve lezer die mijn blog meestal leest, zet even een berichtje voor mij bij de reacties. 
Geen veren voor in mijn achterste, maar opbouwende kritiek zodat ik weet wat er van dit blog gevonden wordt.

want als het niet gelezen wordt kan ik er net zo goed weer mee stoppen, of niet?
Dus ben je hier?
Reageer dan voor deze ene keer.
een berichtje is als een klein kadootje 9 opmerkingen:

 1. Hoooo! Neeeeee! Niet stoppen!!!

  Ik lees ze allemaal. En ze zetten mij vaak even aan het denken. Dus ik vind het heel fijn om ze te lezen. Je hebt echt een super talent.

  Ik zal mijn leven beteren, en wat vaker een reactie geven. Want je hebt helemaal gelijk....een reactie is altijd gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O....en waarom ik niet altijd reageer:

  Ik heb wel vaker een reactie geschreven, maar moest dan vervolgens bewijzen dat ik geen robot ben. En dat zijn hele kleine cijfers, en onleesbare letters. Dus soms moet ik het 10 keer opnieuw doen, en denk ik dan: ja doeiii....
  En dan laat ik dus geen reactie achter. (niet goed, maar je wou tips.)
  Misschien dat je dat uit kan schakelen. (vraag mij niet hoe, want daar kan ik je helaas niet bij helpen) Maar als dat weg is, of beter werkt, zal ik zeker vaker reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks voor je reactie, en ik zal weer es gaan puzzelen met die rotcomputer om te kijken of ik zoiets ook voor elkaar kan krijgen. Goeie tip. en eh...altijd reageren hoeft natuurlijk helemaal niet, maar af en toe zou wel leuk zijn.

   Verwijderen
 3. Hoi,
  De andere zus hier:-) Ook ik lees vaak wat je schrijft, maar heb vaak geen commentaar waarvan ik denk dat het de moeite is, stom he?
  Maar ik kan je wel vertellen dat het altijd inspireert!
  Dus gewoon lekker doorgaan hoor!
  Groetjes en Sterkte van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, en ik dus. Maar dat wist je allang :) maar ik blijf wel een fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat jij heel prachtig schrijft! Ik herken het regelmatig zó, als ik weer eens bijlees (ik minder een beetje op blogs lezen, want het kost voor mij teveel tijd, dus vandaar dat ik af en toe een rondje doe).

  Dank je wel voor het delen van je gedachten in je blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook bedankt petra, voor je reactie. Heel fijn om te lezen, en dat van die blogrondjes, dat doe ik zelf ook zo ivm tijd, dus heel logisch.

   Verwijderen
 6. Ik vond je al een tijdje geleden doordat ik bij je mams lees en vond je (blog)naam toen erg interresant, ik wilde er graag meer van weten ;) En nu lees ik heel af en toe, vaak vergeet ik een blogrondje te doen en dan heb ik ineens een bak vol blogs die ik allemaal heerlijk lees als ik een avondje op de bank zit terwijl mn lief een film kijk die ik niks aan vind ;)
  Ik heb altijd al bewondering gehad voor jullie taalgevoel, en met jullie bedoel ik de hele familie. Ik houd van jullie taalgrappen en vind het heerlijk om de serieuze verhalen te lezen. Echt een mooi talent heb je gekregen! Reageren doe ik zeker niet vaak, een beetje dezelfde reden als hierboven al genoemd is... wat schrijf ik, wat kan ik toevoegen en dus laat ik het er vaak bij. Maar ik heb er wel veel aan! Groetjes Rinette

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn als je een reactie achterlaat, ik ben heel benieuwd naar jullie mening , ervaring en kritiek. het wordt gewaardeerd!!