Pagina's

dinsdag 31 mei 2011

gek op verkleden... (deel 1)

Al van kleins af aan ben ik gek op verkleedpartijtjes. Het liefst was ik naar de toneelschool gegaan, maar helaas..

mijn meiden hebben het dus niet van een vreemde. We verkleden ons wat af thuis.
Hier zie je onze oudste dochter. Ze is het prinsessen-thema lichtelijk ontgroeid, maar ineens blijkt dat ze het nog in zich heeft wanneer ik een oude jurk van mezelf zó verstel dat ze er een jurk mét sleep aan overhoudt.
Ze voelde zich de mooiste van de hele school!

Make-up vor verkleedpartijen moet altijd extra overdreven vind ik.

Hier ziet u onze derde dochter. Heel simpel verkleed. Overal, boerenzakdoek, en kaplaarzen. De sproeten maken haar eigenlijk verkleed, voor de rest had ze het gewoon op een herfstige zaterdag in de tuin aangekunt!


Sinterklaas is natuurlijk een leuke reden om je te verkleden!

Bij oma kunnen ze ook naar hartelust grasduinen in de verkleedkist. Ze verzinnen er heel leuke verhalen bij!

Tas en post-pet op school gemaakt!


Mag ik u voorstellen aan hare majesteit de koningin?
de jurk heeft oma gemaakt, de hoed maakte ik zelf van gekleurd karton. De sjerp is van crepe-papier.Wanneer er op een verjaardags-uitnodiging staat dat je als prinses mag komen is het feest. Maar we willen het wel speciaal maken, want stel dat één van de andere prinsessen de zelfde ontwreper heeft!!

Beeldschoon!


Ook al is deze dochter blond van zichzelf, een pruik doet het altijd goed. Lekker anders dan iedereen!


Je moet maar gek zijn!

De familie pollewop! Verkleden met niks, is mijn absolute favoriet. U ziet hier een kabouterfamilie, die leggingen gebruikt als mutsen, leuk toch?

3 opmerkingen:

  1. wat schattig allemaal.. Enne, het werkte dus aanstekelijk he? die verkleedpartijen thuis. Ben trots op je fantasie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi! Zeker die jurk van jou zeg, ze lijkt wel een echte prinses zo.Zelf heb ik heel veel carnavalskleren in de kist liggen en heel veel sieraden, sjaaltjes en hoeden. Voor Anne haar verjaardag heeft ze een make-up doos gekregen, dus daar kliedert ze lekker mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij ons is het ook altijd ieder weekend feest, ze zijn gek op zichzelf verkleden. Niets is zo leuk om die kids in hun eigen wereldje op te zien gaan. Soms ben ik zelf jaloers dat ik niet mee kan doen en in die kleertjes pas. Een hoedje lukt me nog wel maar die jurkjes.. Veel plezier met verkleden!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn als je een reactie achterlaat, ik ben heel benieuwd naar jullie mening , ervaring en kritiek. het wordt gewaardeerd!!