Pagina's

donderdag 27 september 2012

Wat nou "moeder natuur??"

"Voor het evangelie (het goede nieuws van verlossing) schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor de joden in de eerste plaats (Jezus was een jood), maar ook voor alle andere volken. In het evangelie openbaart zich dat God enkel en alleen wie gelooft als rechtvaardige aanneemt, zoals ook geschreven staat: "de rechtvaardige zal leven door geloof."
En vanuit de hemel openbaart Gods toorn (zijn gerechtvaardigde woede) zich over al het kwaad en onrecht van hen die met hun onrechtvaardigheid de waarheid geweld aandoen! (lees hier meer over die waarheid)
Want wat een mens over God kan weten is hen bekend omdat God het aan hen kenbaar heeft gemaakt.

Zijn onzichtbare eigenschappen zijn vanaf de schepping van de wereld zichtbaar in zijn werken, zijn eeuwige kracht en goddelijkheid zijn voor het verstand waarneembaar.
Er is niets waardoor zij te verontschuldigen zijn! Want hoewel ze God kennen, hebben ze hem niet de eer en dank gebracht die Hem toekomen." (Romeinen 1: 16-21a)


2 opmerkingen:

Fijn als je een reactie achterlaat, ik ben heel benieuwd naar jullie mening , ervaring en kritiek. het wordt gewaardeerd!!